Plébániai hirdetések 2019.11.17 - 2019.11.24


„Amikor némelyek megjegyezték, hogy milyen szép kövekkel és díszes fogadalmi ajándékokkal van díszítve a templom, ezt mondta: "Jönnek majd napok, amikor abból, amit most itt láttok,
nem hagynak követ kövön, mind lerombolják." Erre megkérdezték tőle: "Mester, mikor fognak ezek bekövetkezni? És mi lesz a jel előtte?" Így válaszolt: "Vigyázzatok, nehogy félrevezessenek benneteket! Sokan jönnek az én nevemben, s mondják: Én vagyok.
És: Elérkezett az idő! - Ne kövessétek őket. Amikor háborúkról és lázadásokról hallotok,
ne rémüldözzetek. Ilyeneknek kell előbb történniük, de ezzel még nincs itt a vég!"
Aztán így folytatta: "Nemzet-nemzet ellen és ország-ország ellen támad. Nagy földrengés lesz itt is, ott is, éhínség és dögvész. Szörnyű tünemények és különös jelek tűnnek fel az égen.
De előbb kezet emelnek rátok, és üldözni fognak benneteket. Kiszolgáltatnak a zsinagógáknak és börtönbe vetnek, királyok és helytartók elé hurcolnak a nevemért, azért, hogy tanúságot tegyetek. Véssétek hát szívetekbe: Ne törjétek fejeteket, hogyan védekezzetek.
Olyan ékesszólást és bölcsességet adok nektek, hogy egyetlen ellenfeletek sem tud ellenállni vagy ellentmondani nektek. Kiszolgáltatnak benneteket a szülők, testvérek, rokonok és barátok, s némelyeket megölnek közületek. Nevemért mindenki gyűlölni fog benneteket.
De nem vész el egy hajszál sem fejetekről. Kitartástokkal megmentitek lelketeket.”
(Lk 21, 5-19)

2019. NOVEMBER 17. Vasárnap. Évközi 33. vasárnap . :
A kis képekre kattintva megtekintheti a hirdetés részleteit teljes méretben.

2019.11.17 Hirdetések 1.2019.11.17 Hirdetések 1.2019.11.17 Hirdetések 2.2019.11.17 Hirdetések 2.

A honlapot eddig látogató tekintette meg.
Honlap és weboldal tervezés, készítés, keresőoptimalizálás, karbantartás: Honlap-Műhely